Közélet

2016.08.31. 14:14

Beyoncé bőrébe mindkét lány szívesen belebújna

Két megyebeli fiatal tehetségnek is szurkolhatunk a Star Academy tehetségkutatón. A kiskunhalasi Fazekas Eszter és a kecskeméti Balog Brigiben az éneklés szeretete mellett közös, hogy kedvelik Beyoncé zenéjét és utálják a kétszínű embereket.

Sebestyén Hajnalka

A TV2 új tehetségkutatója ismét a legjobb hangú énekeseket keresi, a döntőbe jutott be Eszter és Brigi. Így nekik is minden esélyük megvan a mesés fődíjra és a hőn áhított énekesi karrier beindítására. A kulisszák mögött sok mindent elárultak magukról a lányok.

[caption id="" align="alignleft" width="300"] Fazekas Eszter
[/caption]

A Kiskunhalasról érkező Fazekas Eszter 18 éves, jelenleg még tanuló. Szabadidejében szívesen hódol Tabatának, mely TRX gyakorlatokat takar kötélen és talajon, emellett rajzolni és mászkálni is szeret a városban.
Titkon mindig is remélte, hogy életét az éneklés teszi majd teljessé, de talán még most sem meri igazán elhinni, hogy ez valóra is válhat. Az  R’n’B zenei stílus áll hozzá a legközelebb, és ha tehetné egy napra szívesen belebújna Beyoncé bőrébe vagy duettet énekelne vele.

Élete eddigi legmeghatározóbb pillanata volt, amikor jelentkezett a műsorba. Szeretné megtudni, hogy mi is lakozik a hangjában. Nagyon boldog és büszke, hogy bejutott a döntőbe. Színpadra lépés előtt arra koncentrál majd, hogy lenyugtassa magát, meditál is, csak hogy a legjobbat nyújtsa a zsűri és a közönség előtt. Bízik a sikerben, és abban, hogy 5-10 év múlva már befutott énekes lesz lemezekkel és boldog párkapcsolatban él. Azt azonban sajnálja, hogy nem kezdett el előbb komolyan foglalkozni az énekléssel.

Eszter elárulta azt is, hogyan lehet belőle a legtöbbet kihozni. Ha kicsit felbosszantják, akkor „csak azért is”, „nem igaz, hogy nem vagyok rá képes” mondatokkal meggyőzi és felpörgeti magát.
Eszter egyébként hirtelen természetű, ami a szívén, az a száján. Nem bírja a kétszínűséget, felidegesíti, ha valaki nem egyenes, ha kibeszélik a háta mögött. Nem egyszer flegma is, ugyanakkor kedves, segítőkész, jó humorú, barátságos.

[caption id="" align="alignright" width="300"] Balog Brigi
[/caption]

Balog Brigi 25 éves, Kecskemétről származik, de ma már Budapesten él, műkörmösként dolgozik. Már kisgyermekként eldöntötte, az éneklés lesz az élete. Háromévesen az oviban az óvónő helyett ő indította el a dalokat. A pop és az R’n’B stílus a kedvence, Eszterhez hasonlóan ő is szívesen belebújna Beyoncé bőrébe, amikor koncertje van. Duettet viszont Caramellel vagy Kasza Tibivel énekelne.

Brigi 22 évesen elvégezte a főiskolát, önellátó életre rendezkedett be, melyre nagyon büszke. Formában tartja magát, hetente két-három súlyzós edzést is beiktat napirendjébe, de szeret utazni és kirándulni.
A tehetségkutatóba azért jelentkezett, hogy minél többet ki tudjon hozni magából a szakemberek segítségével, és így csak az éneklésre  tudjon fókuszálni. Úgy véli a legtöbbet határozott motivációval, pozitív visszacsatolással, őszinteséggel és jó tanácsokkal lehet belőle kihozni.
A fellépések előtt mindig „doppingolja” magát belülről, mondhatni átszellemül. Van egy kabalája is, egy keresztes karkötő. A legboldogabb akkor lenne, ha a jövőben szakmai sikerei az énekléshez kapcsolódnának, de természetesen a boldog párkapcsolatról és a gyermekáldásról sem szeretne lemondani.

Az eddigi élete során semmit nem bánt meg. Szereti önmagát. Őszinte, humoros, ha kell laza, ha kell komoly. Igaz saját bevallása szerint: néha túl sokat beszél, a nyers őszinteségét többen sértésnek veszik, és könnyen „felkapja a vizet”. Felidegesíti, ha oktalanul vádolják, cukkolják, belé kötnek, és utálja a kígyó, kétszínű embereket.

 

Sebestyén Hajnalka Fazekas Eszter Kedvenc étel: pizza

Kedvenc ital: cukormentes kóla

Kedvenc színész: Robert Downie Jr.

Kedvenc előadó: Beyoncé, Caramel

Bakancslista: Beyoncé-koncert, Amerika, delfinekkel úszni, bungee jumping Balog Brigi Kedvenc ételek: paradicsomleves, bolognai spagetti

Kedvenc italok: limonádé, jeges kávé, rosé fröccs.

Kedvenc színész: Dwayne Johnson, Kate Hudson, Adam Sandler

Kedvenc előadó: Caramel, Rihanna

Bakancslista: Amerika Balog Brigi Fazekas Eszter -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!