Közélet

2015.09.07. 09:06

Solti előfizetőnk a heti nyertes

Horoszkóp és Garfield – erre mindenképpen futja a reggeli készülődésből, de ezt minden nap elolvassa munkába indulás előtt Markó Flóra, akik múlt heti szerencsés nyertese játékunknak, amelynek címe: A havi bevásárlását mi álljuk!

Popovics Zsuzsanna

Flóra Solton él, egy éve Kalocsán dolgozik, a Szent Kereszt Kórházban. Idén fizetett elő a Petőfi Népére, elsősorban azért, hogy értesüljön a megye és szűkebb térsége híreiről, eseményeiről. Azóta szülei is rendszeresen olvassák a lapot. Flóra reggel csak átfutja az újságot – buszindulás előtt többre nincs idő – majd a munkából hazatérve alaposabban is átolvassa. A már említett rovatok mellett a sport és a solti, kalocsai hírek érdeklik leginkább. Ő maga hobbiszinten úszik és kerékpározik.

Flóra diplomás gyógytornász, tavaly végzett a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán (SZTE-ETSZK). Meglepte, amikor azzal kerestük, hogy: „Gratulálunk! Ön nyert!”. Első hallásra nem is nagyon hitte, de hamar megbarátkozott a gondolattal, és elújságolta a jó hírt ismerőseinek, kollégáinak. Hogy, mire költi a 15 ezer forintos vásárlási utalványát? Kozmetikunra, szakkönyv- és regényvásárlásra fordítja a nyereményt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!