Közélet

2015.03.22. 10:03

Még mindig pofátlanok

Sajnos nem sok visszatartó ereje volt előző galériánknak, ezért ismét érkezett hozzánk jó pár fotó pofátlan parkolásokról, ebből készítettünk egy újabb összeállítást.

baon.hu

Továbbra is várjuk a pofátlan parkolókról szóló képeket 3-4 mondat kíséretében (amelyből mi is képben lehetünk, mi történt a helyszínen) a http://www.baon.hu/hirkuldes linken keresztül, vagy a [email protected] email címre. Fontos, hogy csak olyan képet tudunk elfogadni, amely a megyénkben készült és elegendő információnk van eldönteni, komolyan megtörtént-e a pofátlanság.

„Éhes volt a tulaj nem ért rá parkolóhelyet keresni. Amíg megebédeltek, gondolták szem előtt lesz az autó” - írta olvasónk, aki Kecskeméten, az Akadémia körúti pizzéria előtt fotózta le ezt az autót.

Olvasónk szerint Kecskeméten, a Szolnoki úton nap mint nap a kerékpárúton parkolnak az autók a pékség előtt. Azt javasolja, hogy fel kellene festeni a kerékpárutat, illetve a le és felhajtáshoz kihelyezni a táblákat.

A Kecskeméti Fürdő parkolójában két kép is készült ugyanott, különböző napokon.

Pedig még nincs is szezon.

Ez a kép nem kevésbé bosszantó. Olvasónk leírta, hogy a jármű tulajdonosa nem ott lakik, hanem a közeli étterembe ment ebédelni.

Kecskemét, a mentőállomás előtti parkoló. A tábla szerint ide csak mentődolgozók parkolhatnák le az autóikat, persze nem ilyen módon.

Kiskunfélegyháza, Kazinczy utca. A parkolókban simán volt még hely, de így közelebb van a Kossuth utca. „Először azt hittem fordul ki, aztán láttam, hogy üres.”

Kicsit hosszú, de így pont befér.

„Kecskeméten, a Deák Ferenc téren a Kormányhivatal és az Alföld Áruház közötti részén fotóztam. Már több hete ezen a helyen és ilyen módon áll ez a tehergépkocsi. A pofátlanság teteje, hogy a parkolóőrök nem büntetik meg. Ezen a részen szinte mindig lehet látni őröket de nem vesznek róla tudomást. Az én autóm 10 centit foglalt el a füvön és ez 5 ezret ért.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!