Közélet

2015.03.12. 13:55

Évet értékeltek a nyugállományú bajtársak

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége (BEOSZ) Dél-alföldi régiójához tartozó két nyugállományú klub tagjai értékelték a közelmúltban a tavalyi évben közösen elvégzett munkát, s beszélték meg az idei feladatokat.

Galambos Sándor

A kiskunhalasi Kuruc Vitézek Nyugállományú Egyesület zárszámadó közgyűlésén Madarász László nyugállományú alezredes, a klub elnöke hangsúlyozta: eseményekben zsúfolt évet zárt a közösség. A saját szervezésű programjaik mellett rendszeresen részt vettek a BEOSZ munkájában és ott voltak a város által szervezett valamennyi rendezvényen. Kiváló együttműködést ápolnak az önkormányzattal, az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH HKNYP) Bács-Kiskun megyei irodájának a munkatársaival, a Felsővárosi Általános Iskolával és a város különböző civil szervezeteivel.

A Repülők és Rendvédelmiek Bajtársi Egyesülete közgyűlésén a vezetőség beszámolóját Csóka Tamás nyugállományú ezredes ismertette. A kecskeméti klub elnöke szintén hosszasan sorolta az elmúlt év közös rendezvényeit. Az együttműködő társszerveknek – MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, MH Légijármű Javítóüzem, MH HKNYP helyi irodája, Magyar Veterán Repülők Szövetsége kecskeméti területi szervezete, Rendőrségi Nyugdíjasok Egyesülete, Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége – pedig külön megköszönte a programok lebonyolításába nyújtott segítséget. 
A vezetőségek beszámolóját, a klubok gazdálkodásának elmúlt évi értékelését, a felügyelőbizottságok jelentéseit, az idei évre tervezett programokat és a pénzügyi terveket mindkét klub tagsága elfogadta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!