Közélet

2014.07.18. 17:41

Torlódás Röszkén és Tompán

Jelentős várakozás alakult ki Röszkén és Tompán a kilépő személyforgalomban.

baon.hu

A rendőrség a gyorsabb átlépés érdekében azt javasolja, hogy Szerbia viszonylatában válasszák a kisebb határátkelőhelyeket. A Csongrád megyei Tiszaszigeten és Ásotthalmon, valamint a Bács-Kiskun megyei Bácsalmáson 19 óráig kelhetnek át. A hercegszántói határátkelőhely a nap 24 órájában nyitva tart.

A szakemberek szerint a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen egészen hétfőig kitarthat a csúcsforgalom, így az éjszakai, hajnali órákban célszerű Hercegszántó vagy Tompa felé kerülni. Utóbbi átkelőn a most kialakult torlódás az esti órákra várhatóan jelentősen enyhül.
Útnak indulás előtt tájékozódjanak! Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján, a <A href="http://www.police.hu-n.http://www.police.hu-n.<hirdetes>

Indulás előtt győződjenek meg arról, hogy a határátlépéshez szükséges okmányokat (személyi és járműokmányok) magukhoz vették-e, illetve rendelkeznek-e a megfelelő mennyiségű folyadékkal. Magyar állampolgárok Szerbiába érvényes személyi igazolvánnyal beléphetnek - olvasható a rendőrség közleményében.

A rendőrség kéri, hogy a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet személyautóval fokozott óvatossággal közelítsék meg. Az M5-ös autópálya határ felé tartó forgalma rendkívül erős, ezért kellő körültekintéssel közlekedjenek!

Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják az ingyenes segélyhívószámok (107, 112) valamelyikét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!