Közélet

2014.07.14. 12:46

Az Eleven kalandra hívja a fiatalokat

Címkék#Kecskemét

Új kalandokra csábít minden érdeklődőt Kecskeméten az Eleven. Felállították a slackline pályát. A két fa közé kifeszített rugalmas kötélpálya sok-sok érdekes lehetőséget, biztonsági feladatot rejt magában.

Sebestyén Hajnalka

A széchenyivárosi közösségi tér egész évben odafigyel a fiatalokra, egymást érik a közösségi programok, és információk terén is bizalommal fordulhatnak hozzájuk. Az alapszolgáltatásaik közül nagy hangsúlyt fektetnek a nyitott tér szolgáltatásra, a nemzetközi ifjúsági munkára, az egyéni fejlesztésekre. Kiválóan működik az önkéntes klubjuk is, melynek tagjai számos programnál helyt álltak már. Többek között ők próbálták ki elsők között az új slackline pályát, melyet e hét szombaton bárki megtehet, ingyenesen!

Július 19-én Kalandra fel! – olvasható az Eleven hírei között. Slackline és csocsóbajnokság lesz a közösségi térben, melyre minden lelkes, kíváncsi, önmagát szívesen kipróbáló fiatalt és felnőttet egyaránt várnak.
Az izgalmas program 15 órakor veszi kezdetét. Lesz görkorizás, kötélhúzás, pingpong, zsákba ugrálás, táncszőnyeg, lábtollas, tollas és frizbi, és persze slackline, illetve csocsó. A slackline folyamatosan meghódítható, a csocsóbajnokság 18 órakor kezdődik. Nevezni a helyszínen, a Széchenyi sétány 11. szám alatt, vagy a [email protected] email címen lehet.

A slackline pálya ötlete Buknicz Éva Orsolya és Borda Balázs munkatárs ötlete alapján valósult meg. – Régóta foglalkozunk outdoor technikával, szerettünk volna slackline-okat venni, most nyílt erre lehetőségünk. Klassz dolog, mert van benne kihívás, és az a tapasztalatunk, hogy a fiatalokat ez vonzza. Más, különleges mint amit megszokhattak a hétköznapokban. Az eszköz még nagyon új, csak néhányan próbálták ki. Mindenki nagyon szerette. Szombaton az önkéntes csoportunk tagjaival közösen mutatjuk be és animáljuk minden érdeklődő számára. Érdemes kipróbálni! Kaland és egyben egy bizalomjáték is – tudtuk meg Buknicz Éva Orsolyától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!