Közélet

2013.08.30. 16:47

Ingyenes szakkörök gyerekeknek

Ingyenes szakköri lehetőségeket kínál szeptember végétől 12-18 éveseknek a Kecskeméti Kulturális Központ.

Sebestyén Hajnalka

A Tanulás új élménye program keretében megtartott szakkörökre érdemes mielőbb jelentkezni, mert a férőhelyek száma véges.
Kedd délutánonként az Építész szakkört mindenkinek ajánlják, aki építész, épületszobrász, restaurátor, belsőépítész, lakberendező pályát szeretné választani. A szakkör keretében Kecskemét szecessziós épületeivel ismerkedhetnek meg, alaprajzokat, homlokzatot tervezhetnek. Szecessziós faldíszeket, színes ablaküvegeket készíthetnek. Kipróbálhatják az épületszobrász, a restaurátor munkáját.

Szerda délutánonként tartják az Elektronikus sajtó szakkört azoknak, akik újságírásban, fotózásban, kommunikációs pályában gondolkodnak. A gyerekek megismerkedhetnek az újságírás rejtelmeivel, televíziós és rádiós interjúkat készíthetnek, honlapot, újságot, blogot szerkeszthetnek, fotózhatnak.

Végül csütörtökönként a Film szakkörre várják azokat a fiatalokat, akik operatőr, filmrendező, hang-fénytechnikus, forgatókönyvíró pályát választanák. Elsajátíthatják az egyszerűbb és profi kamerák használatát,  a filmkészítés mesterfogásait, a filmek digitális vágását-szerkesztését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!