Közélet

2012.08.06. 21:56

Új igazgatót választottak a művelődési központ élére

Pintér Julianna váltja Gál Katalint az Általános Művelődési Központ korábbi igazgatóját Jászszentászlón.

Vajda Piroska

Az intézményvezetői pályázatot azért írta ki az önkormányzat, mert a korábbi igazgató egyéves megbízatása lejárt. Az új intézményvezető személyéről a közelmúltban döntött a község képviselő-testülete – tájékoztatta lapunkat Kiss Melinda, polgármester asszony.

Elmondta, a tavasszal kiírt pályázatra két érvényes pályamunka érkezett Gál Katalin és Pintér Julianna részéről. A testületi döntést megelőzően a jelöltek pályázatait a nevelőtestület, a közalkalmazotti tanács, a szülői szervezet és az iskolaszék is véleményezte. Ugyanakkor a képviselőkből létrehozott három tagú bizottság személyesen is meghallgatta a pályázókat. Ezen állásfoglalások alapján hozta meg végeleges döntését a testület – mondta a polgármester.

Hozzátette: az új ÁMK vezető megbízatása öt évre szól. Pintér Julianna irányítja tehát az általános iskola mellett, a helyi óvoda, élelmezési konyha, művelődési ház és közösségi ház munkáját. Helyettesének Gál Katalint választották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!