Közélet

2012.08.19. 13:22

Magyar ünnepet ülnek Bösztöpusztán - fotók

Idén ötödik alkalommal zajlik a Magyarok Országos Gyűlése Bösztörpusztán. Péntek óta megannyi sátorban hallgatják a meghívott előadókat az érdeklődők, kereshetnek vásárfiát a Magyarok Vásárában, élvezhetik a színpadi műsorokat.

P. Zs.

Ma (vasárnap) délután még egyszer lesz Történelmi élőkép a küzdőtéren több mint háromszáz lovas és félezer gyalogos hagyományőrző résztvevővel. Ugyancsak ma zárul az I. Karikás Ostor Világbajnokság, és délelőtt rajtolt a III. Túzok Örömíjász verseny.

A nagyszínpadon óránként váltják egymást az előadók. Szabó Balázs pajzán meséit 18 órától hallhatja a közönség, az est sztárvendége az Ismerős Arcok zenekar lesz, koncertjük 22 órakor kezdődik.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Látványos bemutatók várják az érdeklődőket
[/caption]

A Gyógyító Falu is holnap estig várja a látogatókat, ahol csontkovácsok, masszőrök, természetgyógyászok fogadják a gyógyulni vágyókat.
Idén három szervezet - a Magyarok Szövetsége, Kunszentmiklós város önkormányzata, és az Országos Baranta Szövetség -, valamint több száz önkéntes munkája lévén jött létre a négynapos nagyszabású rendezvény.

P. Zs. Látványos bemutatók várják az érdeklődőket -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!