Közélet

2012.08.31. 15:26

Debrecenből érkezik a Hírös Sport Kft. új ügyvezetője

Csütörtökön zárt ülésen döntött a kecskeméti önkormányzat költségvetési és vagyongazdálkodási bizottsága a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének személyéről.

Hraskó István

A pozícióról a korábbi ügyvezető, Jánosi István még májusban mondott le, és nem is pályázott újra. Dr. Szeberényi Gyula Tamástól, a bizottság elnökétől megtudtuk: összesen hatan nyújtottak pályázatot. Szerdai meghallgatásukat követően másnap titkos szavazáson eldőlt, hogy Zámbori Péter lesz az új ügyvezető szeptember 1-jétől.

A bizottság elnöke annyit tett hozzá: a hét tagból öten szavaztak igennel Zámborira. Akinek a fizetése egyébként ugyanannyi lesz, mint Jánosi Istváné volt, azaz havi bruttó 640 ezer forint. Az új ügyvezető megbízatása határozatlan időre szól.

Zámbori Péter honlapján a több között azt írja: 1999 és 2007 között résztulajdonosa és ügyvezetője volt egy reklám-és médiaügynökségnek, 2004-től 2008-ig a Debreceni Vagyonkezelő Zrt.-nél dolgozott mint marketingvezető, illetve marketing- és kommunikációs igazgató. Eztb követően, 2009-ben saját kommunikációs tanácsadó vállalkozást hozott létre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!