Közélet

2012.05.09. 14:42

A szexet vagy a mobilt választaná?

Majd’ minden negyedik ember választja inkább a mobilját, mint a szexet. Önnek melyik a fontosabb?

Ispsos

Mindenhova elkísér bennünket manapság a mobiltelefonunk. Rezgő hangjával  és dallamcsengésével olykor még a hálószobában is ez biztosít lágy aláfestő zenét egy szerelmes éjszakán. Ha választani kell a „hancúr” és a telefon között, 22 százaléknyian (a nők 30 százaléka) előbb mondanak le a testi örömökről, mint a mobiljukról – derül ki az Ipsos legfrissebb, 24 ország közreműködésével készült nemzetközi Global @dvisor kutatásából. 

Régiónként mást mutat a kép. A latin-amerikaiak és dél-európaiak kevésbé (10%) a szerelemet, mint a „kézi beszélést” adják fel, míg az Ázsia-Csendes-óceáni térség lakói szívesebben (31%) akasztják szögre előbbi tevékenységet, mint utóbbit. Mi, magyarok ebben a kérdésben közelebb állunk a forróvérűekhez, mint a technokrata távol-keletiekhez.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szinte minden negyedik ember választja inkább a mobilját, mint a szexet
[/caption]

Jó hír a gyártóknak és forgalmazóknak: az emberek viszonya a mobiltelefonjukkal megingathatatlanul szoros, és ha tetszik - intim.

Ispsos Szinte minden negyedik ember választja inkább a mobilját, mint a szexet -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!