Közélet

2012.04.16. 20:44

Országos bajnok lett a félegyházi pár

Először nyerte el a jogot kiemelt, országos táncverseny rendezésére a kiskunfélegyházi Wings Táncsport Egyesület. A feladatot jól oldották meg és győzelemmel is ünnepeltek.

Sz. T.

Szombaton, három különböző táncversenynek is otthont adott a Constantinum Sportcentrum. Délelőtt a tánciskolások mutathatták meg tudásukat az érdeklődőknek, majd a klubközi versenyre került sor, délután és este pedig a C Felnőtt 10 Tánc Országos Bajnokságot bonyolították le.

Az egész napos rendezvényen a hazai párosok is megméretették magukat. A tánciskolás és klubközi versenyen a Wingses párok összesen tizennégyszer állhattak fel a dobogó valamely fokára. Az országos bajnokságon, két helyi páros is indult, és kiegyensúlyozott teljesítményükkel bejutottak a legjobb hat versenyző közé. Tarjányi Ferenc és Zubornyák Lilla (83-as) végül az előkelő negyedik helyezést vívta ki magának. A friss „C” osztályos párostól ez szép eredménynek mondható. Az első három helyezett hatalmas csatát vívott a dobogós helyezések eldöntéséért. Végül a hazaiak nagy örömére, a másik Wingses pár Szabó Máté és Nagy Alexandra (82-es) került ki győztesként, így ők érdemelték ki az országos bajnoki címet.

– Fontos nap volt ez számunkra. Egy ilyen verseny rendezési jogát nem könnyű elnyerni. Csak biztos háttérrel és jó eredményekkel rendelkező egyesület kaphat lehetőséget, országos bajnokság rendezésére. Bíztunk benne, hogy egy ilyen eseményre nyitottak lesznek a Kiskunfélegyházán élő emberek is. Örülünk annak, hogy nem csalódtunk, mert több százan nézték végig a versenyeket. Hatalmas öröm számunkra az is, hogy Szabó Máté és Nagy Alexandra páros, hazai közönség előtt nyerte el az országos bajnoki címet. Ez már a második ilyen címünk, amit az egyesületünk ebben az évben nyert. Ez arra ösztönöz minket, hogy továbbra is ilyen kitartó és lelkes munkát végezzünk, mert akkor meg van az eredménye – nyilatkozta Barát Enikő főszervező a Wings Táncsport Egyesület edzője. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szabó Máté és Nagy Alexandra érdemelték ki az országos bajnoki címet
[/caption]

Sz. T. Szabó Máté és Nagy Alexandra érdemelték ki az országos bajnoki címet -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!