Közélet

2012.04.04. 15:36

Így közlekednek a vonatok az ünnep idején

A húsvéti ünnepre való tekintettel az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében változik a vonatok közlekedési rendje.

baon.hu

Az ünnep ideje alatt április 8-án, vasárnap ünnepnapi, április 9-én, hétfőn vasárnapi menetrend lesz érvényben. Április 10-én, keddtől már a megszokott, menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.

Az ünnepi, módosított közlekedési rendet a közforgalmú menetrendkönyv és az ELVIRA internetes kereső is tartalmazza. A várhatóan megnövekvő utasforgalmi igények kiszolgálása és a kényelmesebb utazás érdekében a MÁV-START Zrt. – az igényekhez és lehetőségekhez igazodva – a legnagyobb utasforgalmú vonalakon a szerelvényeket több járművel közlekedteti.

A pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében javasolja a személyszállító vasúti társaság az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás, továbbá az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét a www.mav-start.hu weboldalon keresztül.

A módosított közlekedési rendről érdemes tájékozódni a www.mav-start.hu honlapon, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!