Közélet

2012.04.06. 10:39

Havazást is hozhat a húsvét

Úgy tűnik, nem lesz napsütéses a hosszú hétvége, akár hó is eshet az időjósok szerint.

baon.hu

Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég fölöttünk, de a keleti és középső országrészben számíthatunk napos időszakokra is. Keleten és a középső, valamint délnyugati tájakon több helyen kialakulhat zápor, zivatar. Délutántól a Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél. A maximumok 15 és 23°C között alakulnak – írja az időkép.hu.

Szombaton késő délután egy hidegfront érkezik. Többnyire erősen felhős, kezdetben keleten és délen még napos időre van kilátás, többfelé várható eső, zápor, délen egy-egy zivatar is, délutántól a Dunántúlon megélénkül a szél. Lehűlés veszi kezdetét.

Vasárnap felhős, szeles, hűvös idő várható, főként a Tisza vonalában alakulhatnak ki szórványosan záporok, helyenként akár hózáporok. A jövő hét elején hajnalonta hideg, többfelé fagyos, napközben jórészt napos, de hűvös időre van kilátás. Szerdától egy nyugat-európai ciklon előoldalán melegedés kezdődhet, viszont ismét csapadékosabbra fordulhat az idő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!