Közélet

2012.04.23. 15:16

A nap képe: rekord méretű tojással büszkélkedhet

Múlt héten egy 22 milliméteres tojásról írtunk rovatunkban, egy most érkezett fotó azonban kenterbe vágja azt a rekordot.

baon.hu

A hetényegyházi Dinnyés István egyik tyúkja tojta a miniatűr tojást, amely mindössze 1,5 centi hosszú. – Sosem mértem a tojásokat, de a múlt héten a Petőfi Népében felfigyeltem a 22 milliméteres hírére. Húsvét előtt az egyik tyúkunk produkált már egy hasonlóan pici tojást, azt azonban az unokám véletlenül földhöz vágta – mondja István.

Éppen ezért a múlt héten világra jött minitojást már félretették, és meg is mérték. Ők is meglepődtek azon, hogy mindössze 15 milliméter a hossza. István kérdésünkre elmondta, hogy egy normál méretű tyúk produkálta, amely több alkalommal teljesített már méreten alul. Ez a legutóbbi a rekordja, ezért ez be is került a családi vitrinbe.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Nem mondhatjuk, hogy úgy hasonlítanak, mint egyik tojás, a másikra...
[/caption]

Továbbra is várjuk az érdekes, vicces vagy elgondolkodtató fotókat Nap képe rovatunkba!

baon.hu István négy tyúkjának napi termése Nem mondhatjuk, hogy úgy hasonlítanak, mint egyik tojás, a másikra... -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!