Közélet

2011.06.21. 10:22

A nap képe: Bodri kutya sztár lett

A bácsborsódi Bodri kutya elindult a világhír felé, hisz kis barátjának köszönhetően ő lett rovatunk legújabb főszereplője.

baon.hu

A Bácsborsódi Füle Sebestyén még csak negyedik osztályos, ő Nap képe rovatunk eddigi legfiatalabb alkotója. A kisfiú papájával, Ujházi Lászlóval ismerkedett meg a fotózással, elsősorban a település egy-egy érdekes épületét, a Kígyós patakot választották témaként, de Sebi szívesen kap lencsevégre állatokat is. Így jött az ötlet, hogy megörökítse a szomszéd barátságos házőrzőjét, Bodrit. A kutyus és a kisfiú jó barátok, valószínűleg ezért is sikerült ilyen jól a fotó.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kétségtelenül ez a legjobb profil kép, ami eddig puliról készült
[/caption]

A puli profi modellként pózol a képen, frizurája is kifogástalan, ezért jó esélye van rá, hogy felfedezze egy négylábú sztárokra szakosodott ügynökség.

Továbbra is várjuk érdekes, vicces vagy elgondolkodtató felvételeiket Nap képe rovatunkba. A legjobb fotók bekerülnek a Petőfi Népébe is.

baon.hu Kétségtelenül ez a legjobb profil kép, ami eddig puliról készült -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!