Közélet

2011.02.21. 15:46

A nevetés a védjegye a szexi szőkeségnek – fotó

Virág Enikő, e heti Baon-lányunk született optimista. Vidámsága, életszeretete sugárzik nálunk készült fotóiról is.

baon.hu

A 18 éves, jánoshalmi lány gyermekkori álma vált valóra a modellkedéssel. Nem csak az hajtja, hogy megmutassa magát, önmagának is bizonyítani szeretne a fotózások alkalmával. Enikő egyelőre keresi azt a szakmát, amiben sikeres lehetne. Fontosnak tartja, hogy minél több nyelven beszéljen, ezért szeretne külföldön továbbtanulni, sőt munkát is vállalna kint.

Legjobb tulajdonságának vidámságát és optimizmusát tartja, ezeknek köszönhetően könnyen felvidítja az embereket. „A nevetés a védjegyem” – mondta nekünk a gyönyörű szőkeség, szexi mosolyát pedig fotózásunkon is megcsillogtatta. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Enikőnek – saját bevallása szerint – a nevetés a védjegye
[/caption]

Februárban lezárul a New Yorkerrel kötött együttműködésünk, így Enikő a verseny utolsó résztvevője. Ha eldől, ki lesz februári közönségdíjasunk, indul a szavazás arról, ki legyen 2010 Baon-lánya. Jövő héttől pedig testvérportáljaink legszebb lányainak fotóiban gyönyörködhetnek olvasóink. 

baon.hu Enikőnek – saját bevallása szerint – a nevetés a védjegye -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!