Közélet

2010.08.11. 23:12

Óvatos közlekedést kérnek a rendőrök

Holnap kezdődik, vasárnap estig tart Bösztörpusztán a Magyarok Országos Gyűlése. A rendezők több százezer látogatóra számítanak.

Galambos Sándor

A három napos seregszemle gördülékeny lebonyolításában a biztonsági szolgálat munkatársai mellett a kunszentmiklósi kapitányság és a megyei főkapitányság rendőrei is segítenek.

Nyíkos Tamás, a megyei főkapitányság szóvivője a korábbi hasonló rendezvények tapasztalatai alapján elmondta: a környék főútjain valószínűleg nem lesz jelentős forgalomnövekedés.

- Ettől függetlenül az 51-es és az 52-es főutakon közlekedőktől óvatos vezetést kérünk - figyelmeztet a szóvivő. - A helyszínt a látogatók többsége az 5203-as úton keresztül fogja megközelíteni, de ezen irányonként egy sávban lehet haladni. Amikor nagyon sokan egyszerre érkeznek, a beengedés és a parkolóhelyek elfoglalása miatt akár 30-40 perces várakozásra is fel kell készülni.

- Szükség esetén a forgalmat rendőrök fogják irányítani, akik a parkolásban is segítséget nyújtanak majd. Az autókban értéktárgyat senki ne hagyjon - rengeteg kellemetlenséget lehet így megelőzni. Amennyiben pedig a résztvevőknek bármilyen problémája akad, azonnal forduljanak kollégáimhoz vagy a rendezvényt biztonsági szolgálatának munkatársaihoz - mondta Nyíkos Tamás. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!