Közélet

2009.05.20. 19:41

Játszótéravatás Kiskunhalason

Örömünnep helyszíne volt tegnap délelőtt Kiskunhalason a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közoktatási Intézménye, ahol játszóteret avattak.

Tapodi Kálmán

– A halasi farmergyár Levi''s CIT csoportja 2000 dollárral támogatta a játéktér kialakítását, melyet pályázaton nyert el az iskola Speciális Neveléssel az Esélyekért Alapítványa – tudtuk meg Szalainé Kupferschmidt Éva igazgatól. A nyertes pályázat elkészítésében Egyed Izsákné Szabó Katalinnak, az alapítvány elnökének voltak elévülhetetlen érdemei, a játszótér megvalósításában pedig nagyon sokan segítettek, így  „hivatalosan” birtokba vehették a csúszdákat, hintákat, mászókákat a gyerekek, akik rövid műsorral köszönték meg a játszótér elkészültét.

Az avatóünnepségen köszöntötték az iskola legjobb sportolóit is, akik az országos „Kapkodd a lábad” versenyen a második helyen végeztek. Az ifjú versenyzők mindegyike igazgatói dicséretet és egy labdát kapott ajándékba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!