Közélet

2008.12.23. 10:23

Csillagszórós KTE-karácsony a főtéren

Karácsonyi dalokkal, mondókákkal és versekkel álltak ki társaik elé a kis sportolók hétfő este az Angolkisasszonyok Ward Mária Gimnázium tornatermében. A 17 órakor kezdődő rendezvény lényegéről Rózsa Pál mesélt lapunknak.

Bé. Zs

– Első alkalommal volt lehetőségünk megszervezni a „Gyermekek Karácsonya” című programot, ahol már az óvodáskorú utánpótlás gyerekek is jelen lehettek – mondta el a KTE Labdarúgó Kft. résztulajdonosa. – A családok közösen vehettek részt ezen a hangulatos ünnepségen, hiszen nem hangsúlyozható eléggé, hogy a játékosok, a szülők és az edzők együttes munkájának köszönhetőek azok a szép sikerek, melyeket a futballban el lehet érni. Az itt megjelent 141 fiatal jó úton halad affelé, hogy értékekben gazdag, teljes életet éljen, amelynek elengedhetetlen része kell, hogy legyen a mozgás. Mégha nem is válik mindegyikőjükből élsportoló, a majdani, elkötelezett szurkolótábor tagjai is közülük kerülhetnek ki.[caption id="" align="alignleft" width="300"] Csillagszórókból formáltak KTE feliratot a kecskeméti főtéren.
[/caption]
– Kecskemét sportélete alapos változásokon ment át ez elmúlt időszakban – mutatta be a helyzetet Sárközy István alpolgármester, a rendezvény egyik résztvevője. – Jelentős előrelépés például, hogy a figyelem nem oszlik meg többé kis klubok vagy egyesületek között, hanem egy kézen, egy szervezés alatt futnak a futballal kapcsolatos dolgok. Ha valaki ma példaképeikről kérdezi a kecskeméti általános iskolásokat, nagy eséllyel egy KTE-s focista nevét fogja visszahallani.
Az ajándékok kiosztása után a lelkes csapat Kecskemét főtere felé vette az irányt, ahol közös énekléssel és magasba tartott csillagszórókból formált KTE felirattal zárta a karácsonyi rendezvényt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!