Közélet

2008.06.10. 21:14

Hétfőig tart a teljes útzár

A Cegléd-Szeged vasútvonal pályafelújítási munkái miatt ma (kedd) reggel Kiskunfélegyházán lezárták a Majsai úti hármas vasúti átjárót.

Szász András

A városból, illetve a Szentes, Csongrád irányából érkező járművek csak jókora kerülővel tudnak feljutni az M5-ös autópályára, vagy tovább haladni Kiskunmajsa és Kiskunhalas irányába. Ugyanez fordítva is érvényes.

A munkálatok során felszedik és megemelik a sínpárt, illetve az aszfaltréteget, melyet a három sínpár között teljesen felújítanak. A befejezést hétfő reggel 8 órára ígérik. (A kerékpárosok, gyalogosok addig is átkelhetnek.) Kerülni az 5-ös főút északi és déli körforgalmánál lehet, illetve a vasútállomás mögötti Molnár-telepen. Ez az út viszont kriminálisan rossz, ráadásul keskeny is.

Vasúti pályafelújítás kezdődött Tiszaalpár és Lakitelek között is. Ott több száz méter hosszan felszedték a síneket, hogy megerősítsék az árvizek során meggyengült töltést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!