Közélet

2007.11.03. 10:01

Ötödik helyen a Bács-megyei kórház az idei megmérettetésen

Az ötödik helyen áll a kecskeméti megyei kórház az Év kórháza idei szavazásán, mégpedig 4,4-es átlaggal. Péntek délután a szolnoki megyei kórház volt az első. Az eredményhirdetésig azonban még sok van hátra, hiszen december 31-én zárul a verseny.

T.V.

Mint ismeretes, a HáziPatika.com évek óta meghirdeti az Év kórháza internetes szavazást. Az idei verseny különösen érdekesnek ígérkezik, hiszen az egészségügyi intézmények komoly átalakuláson estek át, és számos nehézséggel kell megküzdeniük. A www.azevkorhaza.hu honlapon már október elején elkezdődött a szavazás.

Ami Bács-Kiskun többi kórházát illeti: Baja a 63., Kalocsa a 132., Kiskunhalas a 151., Kiskunfélegyháza pedig a 200. helyen található. A honlapon öt kategóriában lehet szavazni: orvos-szakmai ellátás, ápolás- és szakszemélyzet, infrastruktúra, ellátás, környezet. Az értékelés egy öt fokú skálán történik. A kecskeméti megyei kórház egyébként az összesített versenyben tavaly 31., tavaly előtt pedig a tizedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!