Közélet

2007.10.11. 20:46

Gyorshír: Eltiltották az edzőt leütő edzőt

Már-már úgy tűnt, elsimulnak a feszített víztükör hullámai, melyet két kecskeméti vízilabda edző - Valkay Ferenc és Wolf Péter - galibája okozott. De úgy tűnik, ezt nem lehet szárazon megúszni.

Baon.hu

Mint azt korábban megírtuk Wolf Péter, a HVSE edzője leütötte Valkay Ferencet, a Villanó Fókák trénerét a kecskeméti fedett uszodában.

Büntetésből a Kecskeméti Sport Kht. irányítói kitiltották őket alétesítményből, a továbbiakat pedig a város ifjúsági és sportbizottságára bízták. Aztán a sportolók érdekeire való tekintettel újra zöld utat kapott a két szakember. Úgy tűnt, az ügy rendeződhet, ám most egy levelet kapott szerkesztőségünk:

Íme a levél:

Ezúton tájékoztatom a T. Címet, hogy Valkay Ferenc, a Villanó Fókák Vízilabda Klub ügyvezetője  és vezető edzője sérelémére, az elmúlt hónapban, a Fedett uszodában elkövetett tettleges bántalmazás miatt, a Magyar Vízilabda Szövetség Fegyelmi Bizottsága Wolf Péter edzőt 2008. június 1-ig a kispadtól eltiltotta.
 
Tisztelettel:
 
Valkay Ferenc megbízásából: dr. Szabó Tibor

Kapcsolódó cikkek:
Leütötték az edzőt a kecskeméti fedettben
Ilyen a boksz a vízparton
Csak néhány napig tartott a büntetés: Wolf és Valkay zöld utat kapott

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!