Közélet

2007.04.10. 08:05

Van az a zsivány, aki jogsi nélkül is vagány

A rend őreinek nem teltek békésen a nyuszis ünnepek. Katonatelepre keréklopás miatt, a kecskeméti Szil-Coop-hoz cédésrádió és mobiltelefon lopás miatt, a közutakra pedig jogsi nélkül hajtók miatt kellett kimenni.

-

Ismeretlen tettes kedden hajnalban 03:30 és 04:30 között a Kecskemét-Katonatelepen lévő, Szalai Autóház telephelyén álló IVECO típusú kamionokról leszerelt és eltulajdonított három kereket, valamint egy akkumulátort, összesen körülbelül 700 ezer forint értékben. 

A kecskeméti rendőrség hétfőn éjjel őrizetbe vett egy 21 éves bagi és egy 40 éves budapesti férfit, akik azzal gyanúsíthatók, hogy április 08-án éjjel, Kecskeméten az Izsáki úti Szil-Coop parkolójában álló három gépkocsit kinyitották és azokból cédés rádiókat, mobiltelefonokat, készpénzt és iratokat tulajdonítottak el, összesen körülbelül 235 ezer forint értékben.

Hétfőn délután szabálysértési őrizetbe került egy 36 éves kecskeméti férfi, aki annak ellenére közlekedett Kecskemét külterületén gépkocsival, hogy a Bajai Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.
 
A kalocsai rendőrök hétfőn 11:00 órakor szabálysértési őrizetbe vettek egy 24 éves kalocsai férfit, aki annak ellenére közlekedett Kalocsa belterületén gépkocsival, hogy őt a Kalocsai Városi Bíróság, és a Kalocsai Rendőrkapitányság is a járművezetéstől eltiltotta.
 
Hétfőn este őrizetbe került egy 22 éves kalocsai nő a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV Csoportja által kibocsátott elfogatóparancs alapján. 
 
A kiskunfélegyházi rendőrök hétfőn szabálysértési őrizetbe vettek egy 33 éves férfit, aki úgy közlekedett Kiskunfélegyházán gépkocsival, hogy a Kiskunfélegyháza Rendőrkapitányság őt szabálysértési határozatával a járművezetéstől 5 hónapra eltiltotta.
 
Szintén a kiskunfélegyházi rendőrök vették őrizetbe tegnap azt a 22 éves helyi lakos férfit, aki ellen a Váci Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!