Közélet

2007.04.19. 08:05

Üzemanyaggal megy, nem papírral- vallják egyesek

Címkék#krimi

Átverés, csalás, autó ablakok betörése, jogosítvány nélküli vezetés. Az elmúlt 24 óra hírei itt.

-

Szerdán délelőtt valaki Kecskeméten a Kurucz téren álló gépkocsi jobb első ablakát betörte, és az utastérből eltulajdonította a bejelentő táskáját irataival és körülbelül 380 ezer forint készpénzzel.  
 
Nyomoz a rendőrség csalás gyanúja miatt egy Kft. ügyvezetőjének feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen. A Kft. 2006. októberében adásvételi szerződést kötött egy SCANIA típusú tehergépkocsira és pótkocsira egy másik Kft-vel, amelynek képviseletében egy román származású, gödöllői személy járt el. Vételárként 127 ezer Euro-ban állapodtak meg, amelyet két részletben kellett volna kifizetni november 30-ig. 114 ezer Euro kifizetését követően a járműszerelvényt a vevőnek átadták, aki ígérete ellenére a fennmaradt 16 ezer Euro-t a mai napig nem fizette meg, így közel 3.750.000 forint kárt okozott.    
 
Kedden este őrizetbe vettek a rendőrök egy 21 éves és egy 17 éves kecskeméti férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy aznap 21:00 óra körül egy Kecskeméten parkoló gépkocsi egyik ablaküvegét betörték és az utastérből eltulajdonítottak egy navigációs készüléket körülbelül 100 ezer forint értékben.


 
A kalocsai rendőrök kedden este szabálysértési őrizetbe vettek egy 24 éves helyi lakos férfit, aki annak ellenére vett részt a közúti forgalomban a város belterületén, hogy a Kalocsai Rendőrkapitányság, valamint a Kalocsai Városi Bíróság határozatával a járművezetéstől eltiltotta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!