Közélet

2007.04.02. 08:11

Olajra léptek az olajjal

Ezen a hétvégén a transzformátorokat, és az abban lévő olajakat lopták el ismeretlenek. Így aztán a rend éber őrei sem pihentek az elmúlt 24 órában.

-

Ismeretlen tettes vasárnap reggelre a Kecskemét-Katonatelep, Zsája utcában lévő  transzformátorból eltulajdonította a benne lévő olajat 110 ezer forint értékben. Az olaj hiánya miatt a berendezés leégett és így 500 ezer forint rongálási kár keletkezett.  
 
Vasárnapra virradóra Ágasegyháza-Sándortelepen lévő transzformátorból is eltulajdonította valaki a benne lévő olajat 50  ezer forint értékben. Ebben az estben is az olaj hiánya miatt égett le a berendezés, és így 500 ezer forint rongálási kár keletkezett.
 
A kecskeméti rendőrség a Fővárosi Bíróság BV. csoportja által közveszéllyel fenyegetés vétség miatt kiadott elfogatóparancs alapján őrizetbe vettek egy 46 éves kecskeméti férfit. 
 
A közigazgatási eljárás kertében eljárás folyik egy 58 éves imrehegyi férfi rendkívüli halála ügyében, akit tegnap reggel házában halva találtak. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy az elhalt ágyban dohányzott, ami ennek következtében kigyulladt. A halált az orvosi vélemény szerint füstmérgezés okozta. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!