Közélet

2007.04.13. 18:06

Intenzív osztályon fekszenek a keceli kisfiúk - Képgalériával

Címkék#balesetek

Egész éjjel a szegedi gyermekklinikán virrasztott Csongor (5 hónapos) és Istvánka (2,5 éves) édesanyja és kiskőrösi nagymamájuk. Ma (péntek) délben engedték be a keceli anyukát az intenzív osztályra, ahol a mérget ivott két kisfiút kezelték.

Noszlopy

Borzasztó tragédia – sírta el magát a dédnagymama, Terike mama (76) ma reggel a keceli ház előtt. Ő a hátsó kertben kapált csütörtök délelőtt és csak arra figyelt fel, hogy a fiatalok lakásában dolgozó mesterek, kőművesek, burkolók kiabálva hívják. Jöjjön azonnal, mert nagy baj van! A két kisgyerek ivott valamit, valamilyen vegyszert, majd sírva rohant el velük az édesanyjuk az orvoshoz.

Mint megírtuk: az 5 hónapos és a 2 és fél éves keceli kisfiúk a lakásban tartott, állati parazitairtó szerből ittak. Életveszélyes állapotban kerültek Szegedre. Az édesanyát ma (péntek) délben engedték be az intenzív osztályra.

Már úgy látszik, hogy valamelyest javult a kisfiúk állapota. Közben a kamionos apuka is elindult hazafelé Olaszországból. Holnap reggelre várja a család, és reménykednek abban, hogy a 48 órás kritikus időszakot szerencsésen átvészelik a kisfiúk, és meggyógyulnak.

Részletek a Petőfi Népe szombati számában.

Kapcsolódó cikk:
Életveszélyben két keceli kisgyerek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!