Közélet

2007.04.03. 14:30

Évekig lesznek rács mögött a Bács-Kiskun megyei emberkereskedők

Bács-Kiskun megyei emberkereskedőket ítélt el jogerősen a Szegedi Táblabíróság. Nem csak dolgoztatták, hanem adták-vették is a prostituáltakat: egy 17 éves lány árfolyama harminc ezer forint, és egy mobiltelefon volt, de vettek nőt 300 ezerért is egy konkurens stricitől.

Noszlopy

A prostituáltak tarifája az út szélén 3-5 ezer forint volt, a lakáson viszont már 15 ezret kértek egy pásztoróráért. A pénzt teljes egészében futtatóiknak kellett átadniuk. A nőket a stricik többször is megverték: nem csak szökési kísérlet miatt, hanem azért is, hogy még többet keressenek.

A büntetőügyben szereplő kecskeméti-kiskunfélegyházi házaspárt – ők dolgoztatták a prostituáltakat - 5 és fél, illetve 5 éves szabadságvesztésre ítélték. Rajtuk kívül még négy vádlott - egy hajósi nő, valamint egy-egy fülöpszállási, budapesti, és kiskunlacházi férfi – tölt el 1.5-2 évet rács mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!