Közélet

2007.04.27. 16:47

Előzetes letartóztatásban a bankrabló

Címkék#Bűnügyek

Pénteken délelőtt harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró azt az 50 éves kecskeméti férfit, akit a rendőrök a csütörtök délutáni hetényegyházi bankrablással gyanúsítanak.

Noszlopy

Közben a Baon.hu tudósítójának sikerült megtudnia, hogy mintegy negyedmillió forintnyi zsákmányhoz jutott a tettes. A pénzt és a fegyvert azonban egyelőre nem találják a rendőrök, a gyanúsított pedig konok tagadásban van.
        
Információink szerint az Opel lopás tettese után nyomozva jutottak a rendőrök a rablóig. Mint ismert: egy Opel Corsát csent el valaki csütörtök délelőtt Kecskeméten, majd ezzel a kocsival érkezett a bankrabló a takarékszövetkezethez. Ekkor készítette a pénzintézetben lévő automata kamera a bűnözőről azokat a felvételeket, amelyekből néhányat a Baon.hu-nak ma átadtak a rendőrök.
         


Arról, hogy mi motiválhatta a rablót, és hogyan sikerült bravúrosan, rekordidő alatt, két órán belül elfognia a nyomozóknak, a Petőfi Népe szombati számában olvashatnak majd részletesebben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!