Közélet

2007.04.12. 20:07

Eladó az akasztói stadion: csak 367 milla az ára!

Árulják a Stadler-stadiont, amelynek egyelőre csak irányára van: két millió dollár, azaz mintegy 367 millió forint feletti árban gondolkodik a hirdető.

Noszlopy

Apróhirdetésből értesülhettek a napokban a Petőfi Népe olvasói arról, hogy eladó a vagyont érő akasztói stadion. A hirdetés szövege szerint: „Sport célú ingatlan, labdarúgó pályával, parkolókkal, 3 szintes 3000 négyzetméteres összalapterületű fejépülettel. Vételára az ajánlat függvényében kerül kialakításra.”



A meglepő hirdetésről tudósítónktól szerzett tudomást a stadion egykori építője, Stadler József. Nem akart személyesen érdeklődni a hirdetésben megadott számon, ezért élettársát, Sári Elvirát kérte meg arra, hogy telefonáljon. Elvira azután külföldi partnereire, potenciális befektetőkre hivatkozva tárcsázott.


- Nagyon udvarias volt a férfi, aki állítása szerint a vagyonkezelőtől kapott megbízást az ingatlan eladására - tájékoztatta a beszélgetést követően tudósítónkat Elvira.

Részletek a Petőfi Népe pénteki számában!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!