Közélet

2007.04.19. 09:40

Csatornázás miatt bontották fel a Jókai utcát

Hatalmas a dugó reggelenként és déutánonként a Jókai utcában. A Kada Elek utcai kereszteződésnél ugyanis csatornázának, emiatt keresztben felbontották és fél pályán lezárták az utat.

S. I.

Az egyébként is forgalmas szakaszon előfordul, hogy csúcsforgalomban csak az ötödik, hatodik zöld lámpánál lehet átjutni a Budai kapu kereszteződésén. Azonban nem csak ez borzolja az arra közlekedők kedélyét. A Jókai utcát 2005-ben teljes szélességében felújították. Ezt az új burkolatot bontották most meg csatornázás miatt.

– 2006 augusztusában kért cégünk, az Ép-ker Kft. engedélyt a hatóságoktól a Jókai utcán épülő társasház közművesítéséhez, illetve ahhoz, hogy emiatt az útburkolatot felbontsa – mondta Dobos Lászlóné,  ügyvezető igazgató. –

Az engedély birtokában tavasszal kezdtük meg a munkát. Múlt hét csütörtökön kezdődött meg az út felbontása. Pontos dátumot nem tudok mondani a munka befejezésére, reméljük, hogy héten belül újra zavartalan lesz a közlekedés. Az útfelbontással és a helyreállítással kapcsolatos összes költség cégünket terheli – mondta Dobos Lászlóné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!