Közélet

2007.04.21. 15:55

Az út mellett akcióztak, csak másképp - Képgalériával

Címkék#Egyéb

Rendőr és polgárőr ezúttal is együtt dolgozott az út mellett. Igaz nem szolgálatban, hanem szemétgyűjtésben.

Szentirmay Tamás

Nagyszabású szemétgyűjtési akciót szerveztek ma (szombaton) Tiszakécskén, amiből a rendőrök és a polgárőrök is kivették részüket. Kesztyűt húztak, műanyagzsákot fogtak és megnézték mennyire szemetes a Peicsik csatorna környéke.

Munkájuk akadt bőven, nem panaszkodhattak. Rengeteg műanyag flakont és egyéb szemetet találtak. Egy nagy kupacnál eldobott autópálya matricára is akadtak, amin szerepelt egy rendszám is. Ez alapján feljelentést tesznek az elkövető ellen.

Tiszabög határában egy másik nagyobb szemétkupac hívta fel magára a figyelmet. Ebben is találtak olyan nyomot, ami az elkövetőre utal. Itt sem lehet nyugodt az elkövető.

A rendőrök és polgárőrök ezúttal is jól tudtak együtt dolgozni. Hatékony munkájuk eredménye egy konténer szemét. A városban ezen a napon egyébként több helyen is gyűjtötték a szemetet. A polgármesteri hivatal dolgozóin kívül, több civil szervezet és a diákok is besegítettek az akcióba. Megtisztították a városba vezető utakat az eldobott szeméttől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!