Közélet

2007.03.05. 13:26

Nem a zsaruk hétvégéje volt

Törtek a rendőrautók a hétvégén Bács-Kiskunban. Az egyik balesetben a rendőr volt a hibás, a másikban viszont vétlenként került a kollégája egy ütközéssorozatba.

Noszlopy

Hetényegyháza és Kerekegyháza között egy rendőr-alezredes hajtott ki az útra körültekintés nélkül. Ekkor ért oda balról, a védett úton egy VW Golf és összeütköztek. Az ütközést követően a megyei rendőr-főkapitányság tulajdonában lévő Chevrolet Lacetti rendőrautóba szaladt egy másik személyautó is. Sérülés egyik baleset során sem történt. 
        
Szombat délelőtt, Kecskemét határában, az 52-es úton haladt személyautóval Solt irányába egy 58 éves kecskeméti férfi. Nem tartott megfelelő követési távolságot, és az előtte haladó, forgalmi ok miatt lassító járműbe szaladt. Ezt az autót lökte azután a sorban következő rendőrautónak. És még nincs vége: a rendőrautó egy negyedik személyautónak ütközött, azaz az eleje és a hátulja is összetört. Az ütközés sorozatban az egyik sofőr sérült meg könnyebben, az anyagi kár pedig meghaladja a 2 millió forintot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!