Közélet

2007.03.03. 12:29

Nekik is jár a farsang - Képgalériával

A gyermekvédelmi gondoskodás alatt álló gyermekek részére rendeztek farsangot Tiszakécskén. Nem csak a gyerekek, de sok nevelőszülő is beöltözött, hogy minél jobb hangulatot teremtsenek, és vidám perceket szerezzenek azoknak, akik vérszerinti szüleik nélkül élnek.

Szentirmay Tamás

Közel száz gyerekről gondoskodnak nevelőszülők Tiszakécskén. A legkisebb még nincs egy éves, a legidősebb pedig már betöltötte a huszonnégyet. Nekik rendeztek farsangot a nevelőszülők, a Megyei Gyermekvédelmi Központ és a területi szakszolgálattal közösen.

A mulatságon nem volt olyan csöppség, akit ne öltöztettek volna be valamilyen különleges ruhába. A nagyobbak a színpadon mondták be, hogy ők kinek a bőrébe (ruhájába) bújtak. Nyolcvannál is többen viseltek valamilyen jelmezt.

A bemutatkozás után a gyerekek különböző produkciókkal szórakoztatták a jelenlévőket. Természetesen nem maradt el az ajándékozás sem, amit különböző vállalkozók ajánlottak fel, amiből mindenkinek jutott bőven. A nevelőszülők üdítővel, süteménnyel is vendégül látták a gyerekeket, hogy érezzék, róluk is gondoskodnak, ha már a szüleik elhagyták őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!