Közélet

2007.03.26. 11:05

Filmsztár lett Sznupiból, de már hazatalált

Az internetre felkerült reklámfilmnek köszönheti egy otthonról elkóborolt kutyus, Sznupi (előkelőbben lehet akár Snoopy is), hogy egy hónapos csavargást követően hazakerült. A kecskeméti menhelyről szóló videóban ugyanis ő volt a főszereplő.

Noszlopy

ár rég lemondott a Felsőszéktói házból eltűnt kutyájáról a kecskeméti Botos Bálint, amikor az egyik internetes portálon rákattintott egy videofilmre. A kecskeméti Mentsvár az Állatokért Alapítvány köszönte meg ebben az adományozók személyi jövedelemadójának egy százalékát. Bálint nem hitt a szemének: Sznupi lazán feszített a néhány másodperces bejátszásban a menhelyen. Láthatóan kutya baja sem volt, sőt élvezte a felhajtást.

- Azonnal megkerestük a barátnőmmel a filmet készítő Nemes Imrét, hogy hol találkozott Sznupival – meséli Bálint. – Ő mondta el, hogy úgy fogták be néhány hete, csavargás közben az ebrendészek a Vízmű utcában. Azóta várta, hogy valaki örökbe fogadja.

Örökbefogadó helyett azután Bálint jelent meg Sznupiért péntek délben a kisfái menhelyen. Volt boldogság: Sznupi szinte átugrott Imrétől a gazdája kezébe. Szerencsére a „filmvilágba” tett rövid kirándulás miatt még nem alakultak ki nála sztárallűrök, így boldogan tért haza a kutyus.

A reklámfilmet itt nézheted meg

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!