Közélet

2007.03.24. 18:28

Eredményes autóvadászat a Kiskunságban

Címkék#Bűnügyek

Autóvadászatot szervezett a ZsaruCAR 2007. március 23-án. Bács-Kiskun Megyében - Kiskunhalas, Soltvadkert, Kecel, Tompa, Zsana, Baja térségében - a közutakon közlekedő gépjárműveket ellenőrizték tízenegy csapat részvételével.

T. K.

Az akcióban határőrök és a rendőrök is részt vettek. A délelőtt 10 órától 16 óráig tartó akcióban egy rendszám és alvázszám alapján körözött bűncselekmény tárgyát képező Fiat Bravo-t, három lízing nem fizetésért körözött járművet (a bankok lefoglalták a járműveket), tíz forgalomból kivont járművet találtak az autóvadászok. 

Egy magyar állampolgárt előállítottak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon, mivel körözött forgalmi engedélyével kapcsolatban indokolt az alapos meghallgatása.

A versenyben a legeredményesebb Kiskunhalasi Rendőrkapitányság csapata nyerte el győztesnek járó serleget, második lett a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a harmadik helyen a ZsaruCAR 3-as csapata végzett.

Vezda László a ZsaruCAR szervezője a kiskunsági autóvadászattal kapcsolatban kiemelte, hogy a mindössze hat órás ellenőrzés során messze kiemelkedő a tíz forgalomból kivont jármű megtalálása.

Az eredményesség, az önkéntes autóvadász csapatok lelkesedése, a Rendőrség és a Határőrség együttműködési szándéka további akciók szervezére ösztönzi az egyesületet – mondta Sánta László a ZsaruCAR elnöke az eredményhirdetésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!