Közélet

2007.03.18. 09:06

A galád trabantos története

Halmozta az élvezeteket az a trabantos fiatalember, akit Bugacon igazoltattak a rendőrök. Jogsi nélkül, italosan, eltiltva, és a többi, és a többi. A részletek kiderülnek a kék hírekből.

-

Szombaton a kora délutáni órákban Kecskemét, Katona József téren egy lezártan parkoló VW Caddy személygépkocsiból elloptak egy táskát, benne készpénzzel, mobiltelefonnal, egy szemüveggel, személyes iratokkal. A lopással okozott kár közel 340 000 forint. A rongálással pedig megközelítőleg 30 000 forint kár keletkezett.

Bajai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 38 éves bácsalmási férfit, aki ellen a Kecskeméti Városi Ügyészség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A rendőrök ma hajnalban Bugac belterületén igazoltattak egy 22 éves kiskunfélegyházi férfit az általa vezetett Trabant 601 típusú gépkocsival. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a Kiskunfélegyházi Városi Bíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, valamint úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Nevezett személy szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!