Közélet

2007.02.16. 09:38

Többmilliós kárt okoztak a zsiványok már megint

Személyautóból eltulajdonított készpénz, parkolóból ellopott személyautó. A rend őrei az elmúlt 24 órában is intenzíven dolgoztak.

-

Csütörtökre virradóra valaki Kecskeméten egy Csend utcai lakóház garázsában parkoló személygépkocsiból eltulajdonított 900 ezer forint kézpénzt.

Ismeretlen tettes szintén csütörtökön, de már az esti órákban a kecskeméti Auchan áruház parkolójában egy nyitott személygépkocsiból eltulajdonított egy táskát a benne lévő iratokkal, bankkártyával, mobil telefonnal, és a gépkocsi indító kulcsával, valamint 2 400 000 forint készpénzzel. A bűncselekménnyel okozott kár: 3 200 000 forint.
 
 
A kunszentmiklósi rendőrkapitányság folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2007. január 01. és 2007. február 15-e között a Szabadszállás, Vak Bottyán téri „Nőtlen Tiszti Szálló” fűtő kazánját megrongálta, illetve a szálló nyílászáróinak ablakait betörte. A bűncselekménnyel okozott kár: egy millió forint. 
 
 
A kiskőrösi rendőrség keresi azt a gépkocsi tolvajt, aki csütörtökön a Tesco parkolóból eltulajdonította az ott parkoló KCD-415 rendszámú, fekete színű Volkswagen Passat személygépkocsit. A bűncselekménnyel okozott kár: 2 500 000 forint. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!