Közélet

2007.01.28. 11:22

Zsebbe nyúl az önkormányzat

Új oldaláról mutatkozott be Kecskemét első embere. Kiderült, hogy a labdát lábbal is tudja kezelni. Ez azonban kevés volt ahhoz, hogy nyerni is tudjanak. A végén pedig a cekket is nekik kell fizetni.

Szentirmay

Micsoda meccsek. Minden találkozót megnyertünk. Vagy is mind a kettőt. A sportvezetőket 4–1-re, az önkormányzatot pedig 1–0-ra. A sportvezetők is elporolták a képviselőket 3–2-re. Így aztán teljes volt a diadal.

Évek óta hagyomány Kecskeméten, hogy a sportnap alkalmával kispályás foci keretén belül méri össze tudást a média válogatottja a sportvezetőkkel és az önkormányzati képviselőkkel. No nem azért, de legtöbbször mi nyertünk. Most is mi kaptuk a legtöbb sört, egy egész kartonnal, na és persze a kupát is.

A másodikak a sportvezetők lettek, egy nagy palackpezsgő volt a jutalmuk. A képviselők sem szorultak le a dobogóról, de meg kellett elégedniük a harmadik hellyel. Ennek megfelelően kapták az ajándékokat is. Egy kiszúrt labdát, hogy ne pattogjon, egy botot, mert ugye a mozgásukban korlátozottaknak az jár, na és citromot, hogy savanyú képet vágjanak. Ráadásul még az egész rendezvény költségét is nekik kell fizetni. Ez azonban nagyon nagy kitolás. Nem elég, hogy nem úgy fociznak, ahogy kell, még a zsebbe is kell nyúlniuk.

Zombor Gábor azonban nem keltett csalódást. A polgármester remekül játszott, mindössze egyszer esett egy nagyot, de hát ez benne van a játékban. Most minden tréfa nélkül, jó kis csapatuk van. Az más kérdés, hogy vannak náluk jobbak is (média). Na de majd jövőre megmutathatják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!