Közélet

2007.01.17. 17:57

Viharos szél, zápor, jégeső

Előzetes, 48 órás riasztó viharjelzést küldött az Országos Meteorológiai Szolgálat és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a Baonnak. Eszerint ma (szerda) éjszaka keleten, északkeleten több helyen képződik ismét köd, néhol ónos ködszitálás is kialakulhat.

Noszlopy

Csütörtök: A köd helyenként tartósabban is megmaradhat. A délnyugati szél napközben megerősödik (45-60 km/h), délutántól pedig egyre többfelé viharossá fokozódik (65-80 km/h). Csütörtökön késő estétől éjfélig helyenként 85-90 km/h-s széllökésekre is számíthatunk.

Péntek: Várhatóan a hajnali, reggeli órákban észak felől intenzív hidegfront éri el térségünket. Ennek mentén heves záporok, zivatarok is kialakulhatnak, néhol jégeső kíséretében. A szél északnyugatira fordul, és tovább erősödik. A széllökések általában 90-110 km/h között várhatók, de intenzív záporok, zivatarok környezetében, illetve főként az északi területeken orkánerejű (120 km/h) széllökés is kialakulhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!