Közélet

2007.01.02. 15:17

Számos adószámos számadása, avagy a nagy számok örvénye 2. rész: G-től J-ig

Íme egy újabb sorozat, melyben megyei vállalkozók szólalnak meg, és beszélnek arról, mit hozott a múlt, mit visz a jövő, és hogy meg vannak-e számlázva a napok.

-

Gereben Tamás, a kecskeméti Kubat-Vincz Kft. kecskeméti Suzuki- szalonjának vezetője: – Hoztuk az éves tervet. 2007 nehéz évnek ígérkezik, de állunk elébe. Továbbra is keményen dolgozunk azért, hogy eredményeinket tartani tudjuk. A családban is sok öröm ért, a kisebbik lányom most kezdte meg általános iskolai tanulmányait.





Héjja János, a kecskeméti McDonald’s éttermek vezetője: Nagyon jó, sikerekben teli évet búcsúztattam el. Az a nagy megtiszteltetés ért, hogy az éttermeimet beválasztották a világ 100 országának 30 ezer étterme közül a legjobbak közé.  Ezenkívül az Év Franchise-partnerének is megválasztottak Magyarországon, és ismét a kecskeméti McDrive kapta a legjobb étterem díját. Az új esztendő se legyen ettől rosszabb!




Hovány Márton, a kecskeméti Hovány Kft. tulajdonosa: – A cég fennállásának 15. születésnapját ünnepeltük, melynek keretében a vásárlóknak is számtalan meglepetéssel kedveskedtünk. Eddig folyamatos növekedés jellemezte a céget. Pozitívan tekintek előre. Öt új márkával bővül majd palettánk. A Mercedes, Daimler, Chrysler és Jeep márkák szalonja áprilisban nyit, de emellett még egy meglepetés márkára számíthatnak a vásárlók.




Jansik István, a kecskeméti Suzuki Jansik a és Volvo Jansik márkakereskedés tulajdonosa: – Nem panaszkodom, volt némi visszaesés, de ettől függetlenül elégedett vagyok eredményeinkkel. 2007-ben újabb márkával, a FIAT-tal szélesítjük kínálatunkat: a márkaszalon és márkaszerviz építése jól halad, bízom abban, hogy újabb vásárlóközönséget tudunk megnyerni a népszerű olasz márkával.




Jäger Tibor, a kecskeméti M5 Autó Kft. Kia márkakereskedés tulajdonosa: – Az üzleti oldalt tekintve az ésszerűsítés éve volt 2006. Jobban oda kell figyelnünk a kiadásokra. Racionalizálni kell a költségeket, és még jobban előtérbe kerülnek az ügyfelek kívánságai. 2007-ben főszerepet kap a Kia legújabb modellje, a Cee’d, mely mérföldkő lesz a Kia életében.  Nagy előrelépést várunk tőle.




Juhász Gyula, a kecskeméti Brill Kft. ügyvezető igazgatója: – Sikeres, jó évet zártunk, Fontos számunkra, hogy elkészült a szervizünk bővítése. Hamarosan átadjuk  az  új  bemutatótermi koncepció  szerint  elkészült  Audi- szalonunkat is,  ahol  nagyon igényes  környezetben  tudjuk  fogadni  e  prémium- márka  iránt érdeklődőket. 2007-ben nehéz gazdasági környezetre  számítunk,    úgy gondoljuk,  szolgáltatásaink  színvonalának  emelésével,  ügyfeleink korrekt, becsületes kiszolgálásával fogjuk ünnepelni 15 éves születésnapunkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!