Közélet

2007.01.22. 14:49

Rendőrökre támadtak a hétvégén

Két rendőrt is megütöttek a hétvégén Bács-Kiskun megyében.

Noszlopy

Kecskeméten, egy szórakozóhelyen, civilben töltötte a szombat estét a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság egyik bűnügyi nyomozója, amikor felismerte őt valaki. Hiába volt baráti társasággal a fiatal rendőr, a korábban egy kunszentmiklósi nyomozásban szereplő támadó elölről, és hátulról is megütötte nyitott tenyérrel a fejét. A nyomozó telefonon segítséget kért a kecskeméti kapitányság ügyeletéről. Mire azonban a helyszínre küldtek egy járőrt, a támadó és mintegy tíz fős társasága elhagyta a szórakozóhelyet. 

Izsákon viszont az intézkedő járőrt ütötte meg ököllel a megbilincselt gyanúsított péntek este. Az egyik kocsma előtt igazoltatta volna a 29 éves, ágasegyházi férfit megelőzően az őrmesterből és főtörzsőrmesterből álló járőr pár. Az iratok azonban többszöri felszólításra sem kerültek elő. Ezért a körzeti megbízottak úgy döntöttek, hogy előállítják a férfit. Előre bilincselték a kezét, mire ő ökölbe szorított kézzel háromszor is az őrmester arca felé bokszolt. A harmadik ütés találta el a rendőrt: nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!