Közélet

2007.01.07. 14:27

OKTÓBER: Pofonosztás Kunbaján, halálút a 44-esen

Érezhetően kevesebb bűncselekmény és baleset történt 2006-ban Bács-Kiskun megyében, mint a korábbi években. A Baon.hu archívuma segítségével készült összeállításban a legemlékezetesebb októberi bűncselekményeket, baleseteket és tűzeseteket idézzük fel.

N.N.M.

Pofonosztás Kunbaján
Rátámadt az ügyintézőre egy 52 éves férfi a kunbajai polgármesteri hivatalban. A Rákóczi utcai hivatal jegyzői irodájában állítólag azért ütötte meg ököllel, majd rugdosta is a 33 éves nőt az ügyfél, mert rá nézve hátrányos közigazgatási határozat született. A bántalmazás során könnyebben megsérült az ügyintéző. Az őszi helyhatósági választás másnapján történt bűncselekmény ügyében a bajai rendőrkapitányság jelenleg is nyomoz.

 

Halálút a 44-esen
Két személyautó karambolozott frontálisan a 44-es főúton, Lakitelek közelében. A balesetet egy magyar rendszámú Opel Kadett 36 esztendős algyői vezetője okozta, aki Kecskemét irányából a Tisza felé haladva áttért a bal oldali sávba. Itt karambolozott a szemből, szabályosan érkező belga Forddal. A belga kocsiban egy idősebb házaspár ült – mindketten megsérültek –, míg a magyar járműben ketten sérültek meg, az egyik utas pedig meghalt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!