Közélet

2007.01.21. 09:38

Kerítésnek ütközött a zsivány a lopott kocsival

Lopni ment. Talált egy számítógépet. Talált egy slusszkulcsot és talált hozzá egy autót. Rakományostól elindult. De nem figyelt. Nekiment egy kerítésnek. Persze onnan is továbbhajtott. Ám ezzel a történetének még korán sincs vége. A részletek rendőrségi tudósításunkból kiderülnek.

-

Pénteken éjjel egy 33 éves tabdi férfi betört egy csengődi telephelyű cég irodájába, onnan magával vitt egy számítógépet és miután az udvaron parkoló tehergépkocsi kulcsait is magához vette, azzal és rakományával együtt távozott. Az áru és a komputer értéke több, mint 14 millió forint. A tolvajnak nem volt szerencséje, mert szombaton délelőtt  10 óra körül Harta és Dunapataj között egy családi ház kerítésének ütközött a lopott teherautóval, ugyan onnan is továbbhajtott, de a kalocsai és a kiskőrösi rendőrök gyors intézkedésének köszönhetően elfogták. Kiderült, hogy több hatóság elfogatóparancsot adott ki korábban ellene, így a rendőrök őrizetbe vették.

Szombaton, valamivel éjfél előtt betörtek egy családi házba Kiskőrösön a Baross utcában, több mint egy millió forint értékben készpénzt és arany ékszereket vittek el.

Szombaton vették észre, de az elmúlt egy hónap folyamán lophattak el egy Barkast , egy géderlaki bekerítetlen tanya udvaráról, melynek értéke negyedmillió forint.

Szombaton éjjel két óra körül egy petőfiszállási  élelmiszerüzletet törtek fel, a betörő dohányárut vitt magával, körülbelül 300 000 forint értékben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!