Közélet

2007.01.09. 17:07

Hip-hop zsaruk: nem ismerik őket, de a szabadidejüket töltötték

Különös eredménnyel zárult a hip-hopot táncoló rendőrök ellen indított nyomozás. A vizsgálat során nem sikerült azonosítani a két zsarut. Ennek ellenére biztosak a vizsgálatot végzők abban, hogy a két nem azonosított rendőr a szabadidejében, és a szállása közelében táncolt.

Noszlopy

A két rendőr nem Bács-Kiskun megyei – mondta el a Baon tudósítójának a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Erre a sapkájukból és a ruházatuk sajátosságaiból következtettek a különös ügyben eljáró felettesek. Ezért továbbra is úgy gondolja a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság, hogy fővárosi rendőrök táncoltak a szállásuk közelében és a szabadidejükben. Olyan rendőrök, akiket a madárinfluenza-zárlat idején vezényeltek Baja térségébe.
Az ORFK fegyelmi osztálya és a Bács-Kiskun megyei rendőri vezetők is úgy vélik, hogy a táncoló rendőrök nem követtek el bűncselekményt. Amit tettek, még csak fegyelemsértésnek sem mondható – hiszen tudják róluk, hogy nem ismerik őket, de a szabadidejüket töltötték. Így nem kezdeményeznek fegyelmi eljárást az ügyben.


Kapcsolódó cikk:
Keresik a bajai hip-hop zsarukat
Bajai hip-hop zsaruk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!