Közélet

2007.01.19. 18:34

Elismerés a legjobbaknak

Az újévi koncert óta ismeretes, hogy Vetéssy Katalin pedagógus, a Református Gimnázium igazgatója lett a 2006-os Év embere Kecskeméten.

Takács Valentina

Őt és a különböző területeken kimagasló eredményeket elért kategória-győzteseket köszöntötték tegnap a kecskeméti városháza dísztermében. A kategória-győztesek: Buda Ferenc Kossuth-díjas költő a művészet-kultúra kategóriában, Kertész Gábor, a megyei kórház traumatológiai és kézsebészeti osztályának részlegvezető főorvosa egészségügy-humánpolitika kategóriában, Molitórisz Károly, az Univer KSE férfi kosárlabda-szakosztályának elnöke sport kategóriában, Palásti József, a Fornetti Franchise alapító tulajdonosa vállalkozás-gazdaság kategóriában, Rigóné Kiss Éva, a Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti szervezetének igazgatója társadalmi és civilszervezet kategóriában, Vass-Eysen Ervin építész pedig környezetvédelem-városépítészet kategóriában.

Részletek a szombati Petőfi Népében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!