Közélet

2007.01.15. 18:40

Diákjai fenyegetik a kecskeméti tanárt?

Trágár módon, életveszélyesen fenyegetnek ismeretlenek egy tanárt Kecskeméten. A Czollner téren élő férfi még szeptemberben figyelt fel arra, hogy késő este kikiabálnak a háza előtt elhaladó autókból.

Noszlopy

A rendszertelen időpontokban, hetente egy-két alkalommal megjelenő ismeretlen üvöltözők életveszélyes fenyegetéseket helyeznek kilátásba. A hangjuk alapján fiatalok kiabálnak az ismeretlen rendszámú autókból, és obszcén szavak kíséretében egyebek között azt hangoztatják, hogy „megdöglesz”, illetve „kitaposom a beledet”.
       
A fenyegető járműforgalom az elmúlt hetekben sűrűsödött a ház előtt. Legutóbb 20.50-kor, majd még aznap este 21.15 perckor, valamint 21.45-kor is elhúzott a Czollner téren az autó az üvöltöző fiatalokkal. A tanár ezt követően tett feljelentést a rendőrségen.

Mivel a Czollner teret kamera rendszer védi, ezért most a nyomozók a felvételek tanulmányozásával próbálják megállapítani kocsi rendszámát. A következő lépésben pedig azok személyazonosságát, akik a járműben ülve, életveszélyes fenyegetésekkel zaklatják a tanárt és a családját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!