Közélet

2007.01.04. 16:03

Balesettel végződött az autólopás

Tiszakécskén az elmúlt néhány napban rengeteg bűncselekmény történt. Presszót látogatott egy zsivány zárás előtt, betörtek egy hétvégiházba, behajtani tilos táblát rongáltak és autót loptak.

Szentirmay Tamás

Nem várta meg, hogy kinyisson a presszó egy ismeretlen tettes Ókécskén. A mellékhelyiség ablakán lévő rácsot levágta és úgy hatolt be a szórakozóhelyre. Az ott lévő játékgépekből próbált pénzt szerezni. Csalódnia kellett, mert mindössze húszezer forinttal tudott távozni. A rendőrség keresi a tettest.

Egy Fogoly utcai hétvégiházból készpénzt és aranyékszert tulajdonított el valaki, míg a tulajdonos nem volt otthon. Cselekményével több, mint százezer forint kárt okozott.

Hirtelen felindulásában egy behajtani tilos táblán töltötte ki a bosszúját, egy helyi lakos, amit sikerült kivennie a helyéből. Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indítottak ellene eljárást.

Szintén eljárást indított a rendőrség két fiatalkorú és egy felnőtt ellen, akik az egyik szórakozóhelyen több kabátot is „átnéztek”, értékek után kutatva. Az egyik kabátban találtak egy slusszkulcsot, amihez a parkolóban megkeresték az autót is, és elhajtottak. Nem jutottak azonban messzire, mert a csúszós úton kisodródtak, és egy útmenti fának ütköztek. A tettesek megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, de a szemtanúk megakadályozták ebben a triumvirátust, és a rendőrség megérkezéséig ott tartották őket. Az autóban több százezer forintos kár keletkezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!