Közélet

2006.12.07. 15:33

Ki legyen az Év embere Kecskeméten?

A megyeszékhelyen 2006-ban is megszavaznak valakit az Év embere címre. Olvasóink kit tartanak erre érdemesnek?

Miklay Jenő

Közéleti személyt, szellemi, kulturális életünk valamelyik  kiválóságát, egy sikeres sportolót? Vagy inkább pedagógust, nevelőt, szakmáját magas fokon gyakorló mestert, hivatásának élő orvost, ápolót, a közszolgálat területén kiemelkedő munkát végző szakembert választanának?  Esetleg a gazdaság szereplői, eredményes vállalkozók, menedzserek között találjuk  meg ezt a személyt?

A város vezető médiáinak főszerkesztői által ajánlott neves kecskeméti  személyiségekből álló választó tanács dönti majd el, hogy a javasolt, legfeljebb 14 személy közül ki lesz Kecskeméten 2006-ban az Év embere. A szavazatoknak 2006. december 15-én, 14 óráig kell beérkezni. Akik több személyre tesznek javaslatot, nagyobb eséllyel vesznek részt a sorsoláson. A fődíjat azok között sorsolják ki, akik a győztesre adták voksukat.
Egyszóval, nincs más teendőnk, válasszuk meg az Év emberét Kecskeméten!
Az újságokban megjelenő szavazó cédulák a Petőfi Népe szerkesztőségében (Széchenyi krt. 29.)   leadhatók, vagy itt a www.baon.hu-n is lehet szavazni.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!