Közélet

2006.12.14. 07:24

Járó motorral parkolt, ellopták a 3 milliós autóját

Ha lezárja, az a baj, ha nem zárja le az a baj, ha le sem állítja, és úgy hagyja ott, az a legnagyobb baj. A gátlástalan tolvajok mindig résen vannak - derül ki a legfrissebb kék hírekből.

-

Szerda délután ellopták Baján a Vitéz utcában - járó motorral parkoló -KGW-296 rendszámú Ford Fusion típusú személygépkocsit. A bűncselekménnyel okozott kár megközelítőleg 3 000 000 forint.
 
Szerdán az esti órákban a Kiskőrös, Petőfi Sándor úti zeneiskola előtti területen a lezárt  AGQ-416 rendszámú személygépkocsiból elvitt egy fekete válltáskát, benne 250 000 forint készpénzzel és egy NOKIA típusú mobiltelefonnal. A bűncselekménnyel okozott kár 300 000 forint.
 
Csendes demonstrációt tartanak 2006. december 18. 15:30 és 18:30 óra között a Kiskunfélegyháza, Fadrusz J. utcai Városi Kórház előtt. A rendezvény várható létszáma 50 fő. 
 
Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint eljárást folytat egy kiskunfélegyházi nő rendkívüli halála ügyében, akit élettársa lakásukban tegnap éjszaka holtan talált. A lefolytatott helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy az elhalt gyógykezelés alatt állt szívnagyobbodás és más betegségek miatt. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!