Közélet

2006.12.14. 07:24

Járó motorral parkolt, ellopták a 3 milliós autóját

Ha lezárja, az a baj, ha nem zárja le az a baj, ha le sem állítja, és úgy hagyja ott, az a legnagyobb baj. A gátlástalan tolvajok mindig résen vannak - derül ki a legfrissebb kék hírekből.

-

Szerda délután ellopták Baján a Vitéz utcában - járó motorral parkoló -KGW-296 rendszámú Ford Fusion típusú személygépkocsit. A bűncselekménnyel okozott kár megközelítőleg 3 000 000 forint.
 
Szerdán az esti órákban a Kiskőrös, Petőfi Sándor úti zeneiskola előtti területen a lezárt  AGQ-416 rendszámú személygépkocsiból elvitt egy fekete válltáskát, benne 250 000 forint készpénzzel és egy NOKIA típusú mobiltelefonnal. A bűncselekménnyel okozott kár 300 000 forint.
 
Csendes demonstrációt tartanak 2006. december 18. 15:30 és 18:30 óra között a Kiskunfélegyháza, Fadrusz J. utcai Városi Kórház előtt. A rendezvény várható létszáma 50 fő. 
 
Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint eljárást folytat egy kiskunfélegyházi nő rendkívüli halála ügyében, akit élettársa lakásukban tegnap éjszaka holtan talált. A lefolytatott helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy az elhalt gyógykezelés alatt állt szívnagyobbodás és más betegségek miatt. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!